Luminița Anghel, trădată de prietena cea mai bună. A încercat să-i fure iubitul

Cântăreața Luminița Anghel a avut parte și de evenimente neplăcute și de situații incredibile chiar din cauza prietenelor sale.

Luminița Anghel și-a deschis sufletul într-un interviu și a povestit lucruri mai puțin știute din viața ei. Artista a mărturisit cum, la un moment dat, a fost trădată de o prietenă. Aceasta a înceract să-i fure iubitul de atunci, iar cel care i-a atras atenția asupra a ceea ce se întâmpla a fost char el.

Citeste si

 “Prietena mea din tinerețe în care eu am investit foarte mult nici măcar nu prezența vreun interes pentru iubitul meu. Dimpotrivă, el a fost cel care m-a atenționat și mi-a spus: „Vezi, că-mi face avansuri, vezi că și-a schimbat și modul în care se îmbracă, vine extrem de provocatoare la
 serviciu“, eu oferindu-i o slujbă la firmă prietenului meu din vremea aceea, pentru că ea nu făcea nimic. La început am fost tentată să nu cred, apoi mi-am dat seama că așa era, pentru că ea se răcise foarte tare de mine. A fost o perioadă, la mulți ani după aceea, când a venit plângînd la mine și am crezut că regretă toate acele lucruri pe care le-a pierdut din relația noastră, pentru că eu sunt convinsă că a avut și ea o mare pierdere, așa cum am avut și eu”, povestea Luminița Anghel pentru revista Tango.

 “Nu știu, cred că era tentată doar de faptul că era o persoană agreabilă, era un bărbat foarte sexy prin timiditatea lui și prin felul lui foarte rezervat de a se manifesta, era o persoană șarmanta și cred că i-a plăcut pur și simplu.
 Dar mai cred și că nu a putut să despartă lucrurile, să facă diferență între a-i plăcea iubitul prietenei ei și a se gândi la principiile de viață cu care am fost crescuți și educați și a pune o barieră. Totuși, sunt atâția bărbați pe lumea asta și, cu toate astea, sunt atîtea femei care se dau la bărbații prietenelor lor ca și cum lumea s-ar termina la acei bărbați! Și știm foarte bine că acele femei devin amantele soților noștri fără să se gândească că, odată și-o dată, se vor întoarce lucrurile și împotriva lor și că vor trece și ele prin aceeași experiență! Și vor afla cum este să intervină cineva fără scrupule într-o relație de iubire sau într-o familie…”. adăuga artista.

În anul 2012, cântăreața Luminița Anghel s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Filip.

Vedeta mai are un copil, David, pe care l-a înfiat împreună cu Marcel Pușcaș, și care i-a creat numeroase probleme și a implicat-o în tot felul de scandaluri.

Mariajul cu Silviu Dumitriade este cel de-al treilea al binecunoscutei artiste. Anterior, ea a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel.


Citește și: INTERVIU/Andrian Candu, președintele Parlamentului din Republica Moldova: ,,Vrem să știm clar ce avem de făcut pentru a ajunge membri UE”/VIDEO


Share This Post

Post Comment