Marian Oprișan a dat în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău după ce a fost lăsat fără permis

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a dat în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău, după ce a fost amendat și lăsat pieton pentru trei luni. Oprișan a fost prins conducând cu 191 de kilometri la oră, pe DN 2 E 85, în apropiere de Oreavu.

Marian Oprişan a depus la Judecătoria Focşani o cerere de anulare a procesului-verbal de contravenţie din data de 29 noiembrie anul acesta, atunci cînd a fost oprit în trafic de către poliţiştii buzoieni, amendat şi lăsat fără permis.

Citeste si

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a depus solicitarea la Judecătoria Focşani în data de 5 decembrie, instanţa urmând să fixeze un prim termen în procesul intentat de Oprişan Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău.

La finele lunii trecute, Marian Oprişan a fost filmat de aparatul radar conducând cu 191 de km la iră, pe DN 2 E 85, în apropiere de Oreavu. Un echipaj de Poliţie, altul decât cel din maşina căruia a fost filmat de radar Oprişan, l-a oprit ulterior pe șeful CJ Vrancea.

Oprișan a fost amendat cu 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru trei luni. Nu a fost prima dată când preşedintele Consiliului judeţean Vrancea, Marian Oprişan, este lăsat pieton de către poliţiştii din Buzău.

Şi în anul 2011 lui Oprişan i-a fost reţinut permisul tot pentru viteză. El a trecut prin faţa radarului amplsat de poliţiştii buzoieni pe DN 2E85, la Rîmnicu Sărat, cu 113 km/h. Iar în 2014, Marian Oprişan a fost sancţionat de către poliţiştii din Bacău din acelaşi motiv. El a fost prins de politistii rutieri conducând cu 114 km/h în localitatea Nicolae Balcescu. La acel moment, Oprişan a contestat măsura, însă anul trecut Poliția Rutieră Bacău a avut câștig de cauză în instanță.

Citește și: ”Noaptea ca plugarii”. Județul Buzău, deszăpezit de o familie PSD și de o bătrână de 79 de ani

Share This Post

Post Comment