Mariana de la Exatlon a făcut poze alături de tineri la cursa „Bucharest 10K&Familiy Run” / FOTO&VIDEO

Mariana de la Exatlon a făcut poze alături de tineri la cursa „Bucharest 10K&Familiy Run”. Mariana Nenu, fostă campioană balcanică la 200 de metri garduri, a participat, duminică, la Cursa Familiștilor, care a avut loc în centrul Capitalei.

Mariana de la Exatlon a fost asaltată de tinerii care au participat, duminică, la concursul de alergare „Bucharest 10K&Familiy Run”.

Citeste si

Adolescenții a vrut să ia un autograf de la Mariana Nenu, care a alergat 3,5 kilometri la cursa familiștilor.

Mariana de la Exatlon a făcut poze alături de tineri la „Bucharest 10K&Familiy Run” . Mariana de la Exatlonface exerciții de întindere, înainte de participa la ștafetă

Mariana de la Exatlonface exerciții de întindere, înainte de participa la ștafetă

Mariana a revenit în țară după ce a fost eliminată de la Exatlon, show-ul difuzat de Kanal D. Fosta concurentă din echipa Războinicilor a mărturisit că nu are unde locuiască.

Pasionată de atletism, Mariana de la Exatlon lucrează ca menajeră.

„Lucrez la o firmă de curățenie. Mă duc și fac curățenie în casele oamenilor. Curățenia înseamnă fitness și mă ajută foarte mult! Mă cațăr pe geamuri, dau cu mopul, toate astea înseamnă forță la brațe”, spune Mariana de la Exatlon, potrivit stirilekanald.ro.

Mariana Nenu are o poveste de viață impresionantă. A fost abandonată de mamă la o vârstă fragedă, a crescut la casa de copii, după care a fost iarăși luată de mama sa. Avea 9 ani la acea vreme.

„Mama s-a mutat în Videle, Teleorman și m-a luat și pe mine. La generală am început să particip pe la primele concursuri de atletism.

Am terminat liceul, iar apoi Facultatea de Inginerie a Produselor Alimentare, în București, la Universitatea Bioterra. Am lucrat într-un restaurant, iar de 5 ani lucrez ca menajeră”, a declarat Mariana Nenu.

În vârstă de 43 de ani, Mariana de la Exatlon este fostă campioană balcanică la 200 de metri garduri cu record național și internațional.

foto: Dumitru Angelescu


Citește și #salvatipipera | Boom imobiliar de un miliard de euro într-o zonă sufocată: patru “zgârie-nori” și un hotel de 4 stele


Share This Post

Post Comment