Mesajul lui Fuego pentru compozitorul Zsolt Kerestely. “Mi-ai devenit ca un tată” | FOTO

Zsolt Kerestely și-a aniversat ziua de naștere. Fuego i-a transmis un mesaj de suflet celui căruia îi datorează foarte multe în plan artistic.
Zsolt Kerestely a împlinit 84 de ani în data de 12 mai. Absolvent al Conservatorului din Cluj și membruu al Uniunii Compozitorilor din anul 1976,  Zsolt Kerestely este unul dintre cei mai prolifici compozitori din România.

Printre melodiile sale de succes se numără:  „Copacul”,  “Lumea de dragoste”, „Tăcutele iubiri” și multe-multe altele.

Citeste si

Zsolt Kerestely este și cel care l-a sprijinit pe Paul Surugiu, Fuego, la începuturile sale în cariera muzicală.

Fuego, unul dintre artiștii din România care se bucură de mare succes, a transmis un mesaj emoționant pentru celebrul compozitor, despre care afirmă că i-a fost ca un tată.

“Dragul meu nea Joly, azi e ziua ta, faci o vârstă frumoasă și te vreau aproape de mine, cu toate sfaturile tale, cu toată inspirația, cât mai mult timp! Acum vreo 26 de ani, când am venit cu mama în București, pentru a deveni celebru și pentru a face ore de canto, tu ne-ai deschis ușa, m-ai ascultat și m-ai prezentat maestrului George Grigoriu.

După ani, mi-ai devenit ca un tată, bucurându-mă de tot ce însemni tu, un om de pus la rană, un suflet candid, inocent, care iubește arta și care are vitalitate cât pentru o mie la un loc! Ne unesc, dincolo de multe amintiri, două albume de autor memorabile – „STEAUA MEA” și „NU SUNT SINGUR” – două capodopere componistice, cu muzică de calitate și versuri speciale, ce dovedesc încă o dată geniul tău artistic.

Autor de multe șlagăre, „copacul nostru viguros”, tu ne bucuri mereu cu o vorbă bună, un banc și ne uimești cu puterea ta, cu veselia de-a trăi fiecare clipă la intensitate maximă! Să ne trăiești mult și bine, maestre ZSOLT KERESTELY! #Zsoltkerestely #lamulțiani “, a scris Fuego pe contul său de socializare.


Citește și: VIDEO/Pace între cojocul de Bihor și vesta de Dior! Celebra casă de modă era acuzată că a copiat modelul românesc


Share This Post

Post Comment