Mutu l-a desființat pe nașul Hagi: ”E penibil! Vorbește cam mult!”

Mutu l-a desființat pe nașul Hagi: ”E penibil! Vorbește cam mult!”. Mutu a plecat de la FRF, dar a rămas trup și suflet alături de Burleanu, Contra și ceilalți de la Casa Fotbalului.

Burleanu a dat asigurări că are o „relație excelentă” cu Hagi, dar acesta a „îndrăznit” să-l contrazică, atacând selecția făcută de Cosmin Contra.

Citeste si

Pentru că un război cu „Regele” e greu de dus, Mutu a sărit în apărarea prietenilor de la FRF. Și l-a atacat cu cuvinte grele pe cel care i-a fost naș la prima căsătorie, cea cu Alexandra Dinu.

Hagi a răbufnit deoarece fiul său, Ianis, unul dintre cei mai buni tineri din campionat, n-a fost convocat la națională pentru jocurile cu Chile și cu Finlanda.

Mutu l-a desființat pe nașul Hagi: „E penibil! E lipsă de profesionalism din partea lui!”

Mutu nu s-a ferit de cuvinte jignitoare, numindu-l „penibil” pe fostul lui „părinte spiritual”.

Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi să spună un asemenea lucru. Cosmin e un super profesionist. Acum că el alege anumiţi jucători pentru meciurile astea, e treaba lui.

Să îl acuzi de anumite lucruri mi se pare lipsă de profesionalism din partea lui Hagi. Câteodata vorbeşte cam mult”, a declarat Mutu după meci, potrivit TV Digi Sport.


CITEȘTE ȘI: 

Protest în Piața Victoriei: “Vrem Europa, nu dictatură!”. Sunt așteptate manifestații și alte orașe – FOTO ȘI VIDEO

Share This Post

Post Comment