Nicolai Curnic și Sonia Orta, dans lasciv în semifinala Românii au Talent. Numărul lor a fost provocator

Nicolai Curnic și Sonia Orta, dans lasciv la Românii au Talent. Numărul lor a fost provocator. În 2001 a plecat în Spania, unde a absolvit Conservatorul și Facultatea de Educație Muzicală, dar poate cea mai bună perioadă a ei din acest punct de vedere a fost cea în care a reușit să intre la una dintre cele mai bune prestigioase școli din Europa, Musikene, aflată la 40 de km de Franța.

Nicolai Curnic și Sonia Orta, în timpul dansului

Citeste si

În timpul studenției acolo, a inițiat un proiect despre muzica românească și a primit fonduri să cumpere cărți despre compozitori români. În momentul de față, Mihaela merge în concerte prin toată lumea. Face improvizații după muzica modernă, fiind considerată un artist extrem de creativ.

Nicolai Curnic si Sonia Orta

Nicolai Curnic si Sonia Orta, în preselecții

Nicolai Curnic & Sonia Orta – Nicolai s-a născut în Chișinău și a început să danseze datorită mamei lui. Văzând că are talent, l-a inscris la o școală de dansuri sportive, doar că el a vrut să încerce cu timpul și altceva. Curios din fire, la 14 ani a început să facă dans urban.

I-a plăcut atât de mult încât la scurtă vreme după a devenit campion în Republica Moldova la secțiunea dans urban (hip-hop). A încheiat cu bine și liceul, apoi s-a înscris la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, la Coregrafie.

În ultimul an a primit o ofertă să plece în Shanghai, unde a cunoscut-o pe Sonia. Dansau împreună, s-au îndrăgostit și s-au întors la Chișinău, unde au stat două luni. Nicolai a cerut-o de soție pe iubita lui, iar nunta au făcut-o în Barcelona.

Galele live presupun disputarea a cinci semifinale, în fiecare dintre acestea urmând să urce pe scenă câte zece concurenți. Dintre aceștia, publicului telespectator va alege trei, prin vot, iar cel care adună cele mai multe voturi merge în finală.

Dintre ocupanții locurilor doi și trei la votul publicului, jurații vor alege încă un concurent ce va ajunge în ultimul act al competiției de talente. În cazul egalității la votul juriului, contează proporția de voturi primită de la publicul telespectator.

Andra și Mihaela Rădulescu au impresionat cu ținutele lor, în a treia semifinală “Românii au talent” – sezonul 8.CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Învățatul de la Carlaʼs Dreams. Cântărețul mascat e pasionat de fizică, matematică și literatura rusăShare This Post

Post Comment