O șoferiță din Sinaia a lovit trei elevi pe trecerea de pietoni. Avea permisul de doar două săptămâni

O tânără din Sinaia, care a obținut permisul de conducere în urmă cu nici două săptămâni, a lovit trei elevi pe trecerea de pietoni. Tânăra de 18 ani și-a lovit chiar colegii, în timp ce se îndrepta către șocală. Acum, ea va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

 Tânăra în vârstă de 18 ani a reușit să facă un accident la nici două săptămâni după ce a devenit șoferință. În această dimineață, ea și-a lovit trei colegi pe trecerea de pietoni. Mai precis, tânăra a intrat cu mașina pe o alee către duce spre Colegiul Mihail Cantacuzino, acolo unde învață. Într-un moment de neatenție, fata a lovit cu mașina trei colegi, cu toții minori.

Citeste si

Copiii se îndreptau și ei către școală în momentul  în care au fost loviți de mașina condusă de tânără. Cei trei au fost răniți și au fost preluați de o ambulanță, pentru a primi îngrijiri medicale. Acum, tânăra șoferiță trebuie să dea cu subsemjnatul la Poliție i va fi cercetată cel mai probabil pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.


Citește și: Mesajul Anamariei Prodan după moartea Ionelei Prodan. ”Tu nu ai murit! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții”


 

Share This Post

Post Comment