Oana Roman, live la revista Viva. Ce subiecte a luat vedete în discuție | VIDEO

Oana Roman a fost prezentă joi la o nouă ediție a emisiunii Oana Punct Roman de la revista Viva.
Oana Roman a luat în discuție cele mai arzătoare subiecte ale zilei. Una dintre temele abordate de aceasta a fost depresia, de care și vedeta a mărturisit că a suferit.

„O săptămână cu foarte multe evenimente. Una dintre cele mai importante știri a fost aceea că Ilie Năstase și Brigitte divorțează. Aflăm că alte persoane divorțează… Ieri a fost Valentine’s Day, o sărbătoare importată… Multe vedete din România nu prea cred în această sărbătoare. Nu e de ajuns să iubești în ziua asta, ci să faci ceva în fiecare zi ca să menții o poveste de dragoste.

Citeste si

Un subiect care a explodat a fost în ziua în care Brigitte Sfăt a depus actele de divorț, chiar de ziua ei de naștere. Va fi un divorț în instanță. Între timp, lucrurile au luat o întorsătură mai complicată. Ea a publicat un mesaj tulburător în care recunoștea că anul trecut a avut o relație extraconjugală, iar textul mi s-a părut tulburător, care pornește dintr-o suferință. Vorbește foarte mult despre Dumnezeu și despre credință… Această despoărțire se termină cumva bine, în sensul că ea a avut curajul să-și asume o greșeală. Poate că se vor înțelege mai bine după separare.

Eu știam despre această relație a ei, evident că nu am vorbit despre asta. știu cât de mult a fost dezamăgită că a făcut acest pas și dorința ei cea mai mare e de a găsi pe cineva lângă care să aibă parte de liniște. Lucru foarte greu, pentru că ea este foarte temperamentală. tata îmi spune mereu că răbdarea aduce rezultate. Brigite nu are răbdare, nici eu nu am și asta îmi dă o stare foarte urâtă. Și mie mi se întâmplă lucrul acesta. Finalitatea acestei despărțiri este că divorțați vor fi foarte buni prieteni. Îmi doresc din suflet să se întâmple lucrurl acesta.

Share This Post

Post Comment