Prezentatoarea de televiziune Andreea Marinescu a luat 40 de kilograme în sarcină. Cum a reușit vedeta să slăbească

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marinescu, a făcut dezvăluiri despre perioada în care a fost însărcinată și a luat foarte multe kilograme în greutate.

Andreea Marinescu, care s-a căsătorit a doua oară, este o cunoscută prezentatoare de știri de la Pro TV. Andreea Marinescu, care anul trecu a devenit mamă pentru a doua oară, a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre perioada în care a fost însărcinată și despre cum a ajuns să ia în greutate 40 de kilograme. Ea a dezvăluit și cum a reușit ulterior să scape de kilogramele în plus.

Citeste si

“La prima sarcină am luat în greutate 40 de kilograme, 42 de kilograme mai exact şi medicul mi-a spus că e prea mult. Am avut 96 de kilograme. Mă dureau spatele, picioarele, iar în primele luni am mâncat doar alimentele permise în timpul alăptării… Aşa am slăbit mult, 27 de kilograme în două – trei luni.

La a doua sarcină am luat 28 de kilograme în plus, m-am îngrășat şi la a doua sarcină. Am fost la sală apoi, m-a ajutat o prietenă, făceam exerciţii şi plângeam. Eram supărată pe mine că mi-am permis să ajung la greutatea aia şi să ajung să mă chinui”, a povestit prezentatoarea Andreea Marinescu.


Citește și: EXCLUSIV | Prima enciclopedie digitală cu istoria României, lansată la 100 de ani de la Marea Unire


Share This Post

Post Comment