Primarul din Alexandria și câțiva magistrați, denunțați la DNA de „mortul lui Dragnea”

Primarul din Alexandria, Victor Drăgușin, și polițiști și magistrați din județ, au fost denunțați la DNA pentru pretinse fapte de corupție, de cel care l-a denunțat pe Liviu Dragnea în dosarul „Referendumul”.

Romică Părpălea, bărbatul cunoscut drept „mortul lui Dragnea” s-a prezentat la DNA unde susține denunțul depus cu documente dar si cu trei martori, potrivit spuselor sale.

Citeste si

Între documentele pe care bărbatul le va lăsa anchetatorilor DNA se numără o situație financiară a societății Roadadvertising.

Mai precis, explică Părpălea, societatea ar aparține finilor primarului Drăgușin, iar aceasta ar primi de ani de zile contracte din partea primarului.

Informații nereale pentru presă

Părpălea arată că primarul a mințit într-un răspuns oficial dat în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de natură publică, susținând că firma respectivă a primit sume modice în urma unor contracte, doar până în anul 2013 în vreme ce balanțele contabile ale firmei ar dovedi că firma ar fi primit bani din bugetul public până în anul 2016.

„Aceste documente și trei martori vor demonstra grupul infracțional organizat de la nivelul județului Teleorman, format din polițiști, procurori, judecători, primarul municipiului Alexandria, și un lichidator din Buftea.

Dimofte, veți auzi de el. Este acest lichidator care a lucrat chiar în folosul Tel Drum-ului, și este lichidatorul de casă al PSD-ului.

A făcut devalizări la un nivel despre care nu-și imaginează presa”, a explicat bărbatul la intrare.

Acesta spune că urmărirea penală este începută doar cu privire la faptele reclamate la acest moment.

„Am făcut acest denunț ca să vadă și poporul român, oamenii, unde este statul paralel format din oameni și instituții publice la nivelul județului Teleorman”, a mai spus Părpălea.

Citește și Dosarul celebrului criminal Ion Râmaru, în imagini care nu s-au văzut până acum! Autor a patru omoruri, studentul a terorizat Capitala în anii `70

Share This Post

Post Comment