Prognoza meteo pe 11 mai 2018. Vremea începe să se încălzească în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo pe 11 mai 2018. Vremea începe să se încălzească şi să revină la temperaturile normale pentru această perioadă a anului. În Bucureşti, se vor semnala ploi de scurtă durată.

Prognoza meteo pe 11 mai 2018 în ţară

Vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în a doua parte a zilei şi se vor semnala averse şi descărcări electrice, local în zonele de deal şi de munte, pe arii mai restrânse în centru şi sud şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină, cu precădere în nord-vestul extrem al teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Dobrogea, iar temporar şi în celelalte regiuni, asociat averselor.

Citeste si

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiuni şi 16 grade în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo pe 11 mai 2018 în Bucureşti

În Bucuresti, vremea se va încălzi uşor, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala ploi de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

Sursa: stirimeteo.com


Liviu Dragnea, interviu pentru AP. Critici la adresa DNA: “A mers prea departe”

Share This Post

Post Comment