Randi, despre viața sa sentimentală. “Cum aş putea eu, un imperfect, să am o relaţie perfectă?”

Cântărețul Randi a explicat cum stă cu viața sa sentimentală. Artistul a vorbit și despre cum vede el o relație între doi parteneri.

Randi, care a rămas fără permis de conducere în luna februarie a acestui an, este foarte discret când vine vorba de viața lui personală. Cu toate acestea, Randi, despre care s-a spus că ar avea o relație cu cântăreața Jo, a oferit câteva detalii despre viața lui sentimentală într-un interviu pentru revista The One.

Citeste si

“Filozofând puţin, cum aş putea eu, un imperfect, să am o relaţie perfectă? Eu nu cred în relaţii perfecte, ci în relaţii mature, în înţelegere şi empatie. Cred că orice cuplu are încercările proprii, dar acestea pot suda două persoane, dacă există iubire şi respect”, a declarat Randi.

“Eu văd dragostea ca pe un sentiment care se naşte în primul rând din admiraţia faţă de lumea interioară a persoanei iubite. Din felul în care acea persoană te face să te simţi. Dragostea se bazează pe încredere, prietenie şi respect”, a adăugat artistul.


Citește și: EXCLUSIV/ Helmuth Duckadam împlinește 59 de ani. “Mama s-a rugat de moașă să nu mă treacă pe 1 aprilie. Degeaba…”


Share This Post

Post Comment