Răzvan Lucescu a luat foc după ultimele evenimente din Grecia: ”E un sentiment puternic de frustrare și de nedreptate!”

Răzvan Lucescu a luat foc după ultimele evenimente din Grecia: ”E un sentiment puternic de frustrare și de nedreptate!”

Campionatul din Grecia s-a reluat și PAOK Salonic a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe Atromitos, într-un meci disputat în etapa a 26-a. Românul a luat foc la conferința de presă de după meci.

Citeste si

”Nu este o situație ușoară pentru noi, există un sentiment puternic de frustrare și nedreptate. Motivația noastră ține de caracterul jucătorilor mei. Am încercat să protejăm toată munca depusă, să arătăm cine suntem, așa cum am făcut-o până acum. Ne facem meseria pe teren, indiferent că pierdem sau câștigăm.

Aș vrea să văd cum ar reacționa altă echipă dacă în recurs de două săptămâni ar pierde pe nedrept două jocuri. Unul pentru o rolă de hârtie și celălalt în care ai un gol perfect valabil. Chiar mi-aș dori să văd cum ar reacționa altă echipă!

Avem jucători cu o mentalitate bună, asta ne-a ajutat să traversăm mai ușor această perioadă dificilă. Refuzăm tot acest circ și decizia celor două echipe din Atena să nu intre pe teren.

Răzvan Lucescu a luat foc după ultimele evenimente din Grecia. „Nu face bine imaginii”

Această situație nu face tocmai bine fotbalului grec și imaginii în Europa. Este mai ușor să-ți scoți echipa de pe teren sau să refuzi să intri decât să joci și să dovedești cine ești cu adevărat”, a spus tehnicianul român.

Partida cu Olympiacos, de pe arena echipei lui Răzvan Lucescu, nu s-a mai disputat după ce antrenorul oaspeților, spaniolul Oscar Garcia, a solicitat îngrijiri medicale după ce a fost lovit de o rolă de hârtie aruncată din tribune.

În partida cu AEK Atena, golul lui Fernando Varela, din prelungiri, a fost anulat de către arbitri, lucru care a stârnit furia fanilor şi a patronului Ivan Savvidis, care a intrat pe teren cu un pistol la centură, pentru a contesta decizia.

Conform Comisiei de Disciplină din Grecia, PAOK a pierdut cu 0-3 la „masa verde” partida cu AEK, la fel cum s-a întâmplat şi cu meciul cu Olympiakos. Pe lângă această sancţiune, echipa lui Răzvan Lucescu a fost penalizată cu 3 puncte în actualul sezon şi cu alte două puncte în stagiunea viitoare. De asemenea, PAOK va disputa ultimele 3 meciuri de pe teren propriu fără suporteri.


CITEȘTE ȘI: 

Brazilianul Walace a dat în judecată statul român și a pierdut! ”Am vrut să fiu român, dar nu mi-au dat voie!”. Povestea fundașului care și-a întemeiat o familie la București și vrea să se stabilească aici

Share This Post

Post Comment