Revelionul unei prostituate de ‘centura’! Cati bani a facut aceasta femeie in noaptea dintre anii 2017-2018

Revelionul unei prostituate de 'centura'!

Revelionul unei prostituate de ‘centura’! Numele ei este Mihaela si a lucrat de noapte, in seara de Revelion. Tanara a stat afara, in frig, pana spre zorii zilei. Ca sa se mai incalzeasca putin, Mihaela a baut. A baut pana cand s-a ametit bine.

Spre dimineata, o masina se opreste pe Centura Bucurestiului. Satula de stat in frig, Mihaela se ridica si incearca sa se aranjeze. Apoi incearca sa mearga ca o felina pana la masina. Din cauza frigului si a bauturii, se cam impiedica.

”Hai”, zice, ”că vreau să plec și io acasă. Cum vrei?” Din nefericire, nu era un client. Ci un jurnalist care a vrut sa stea de vorba cu ea. Evident, pe bani. Caci tinerele care stau pe centura asa procedeaza. ”Dă și tu douăj de lei că n-a mers treaba, măcar să fac și io suta”, ii spune ea.

Ca sa se mai incalzeasca, Mihaela a mai tras cateva guri dintr-o sticla cu tuica. Tanara de 23-24 de ani, caci nici ea nu stie cand s-a nascut, a marturisit ca i-a mers prost in seara de Revelion. Treaba a fost lenta pana pe la 1 noaptea. Au primit injuraturi si o sticla cu suc aruncata in directia lor.

Post Views: 0

Post Views: 0


Continuarea articolului

Post Views: 0

Post Views: 0

Post Views: 0


Share This Post

Post Comment