Românii au talent-sezonul 8. Claudiu Mitea, concurentul paralizat care a mințit că nu știe să danseze

Claudiu Mitea, dansatorul care a fost paralizat de 4 ori. Antrenorul de welness Claudiu Mitea a intrat pe scenă spunând că nu știe să cânte sau să danseze, deși a prestat un fabulos număr de dans contemporan.

“Am venit să aduc speranță și motivație. La 16 ani am suferit o semipareză pe partea stangă, iar până la 19 ani alte patru paralizii”, a spus el.

Citeste si

Nimeni n-a mai crezut că o să mai meargă vreodată pe propriile sale picioare, dar prin credință și cu un tratament sever, cu înțepături de albină, a reușit. “Erau niște dureri cumplite”, a mai spus, înainte de a dansa. Numărul lui de dans contemporan a fost unul impresionant!

Mihaela l-a apostrofat, reproșându-i că a mințit când a spus că nu știe să danseze. “Numărul tău e o poveste”, a spus ea.

“E foarte frumos exemplul lui”, a precizat și Andra.

Smiley a confirmat, din culise, că “omul e dovada vie că miracole există”.

“Viața ta e mai importantă decât dansul tau. Duci sportul spre emoție. Eu asta am simțit”, a încheiat Andi, nu înainte de a-i confirma faptul că merge mai departe cu 4xDA!

Claudiu Mitea, dansatorul care a fost paralizat de 4 ori

Claudiu Mitea, dansatorul care a fost paralizat de 4 ori

Sezonul 8 al show-ului Românii au talent sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.CITEȘTE ȘI… #salvatipipera | Mama Lili, bucătăreasa care gătește cu dragoste pentru corporatiști, la cantina de la capătul tramvaiului 16

#salvatipipera / Directorul executiv al Asociației Pro Infrastructura, Ionuț Ciurea: ”Autoritățile sunt un mix de rea-voință, neatenție și incompetență”

#salvatipipera | În Pipera, drumul spre succes se scufundă în noroiul românesc. Corporatist: ”Toţi suntem trişti!”/ VIDEOShare This Post

Post Comment