Românul mort în accidentul din Austria urma să ajungă în țară pentru a petrece Paștele

Românul mort în accidentul din Austria, în care a mai fost rănit un conațional, urma să ajungă în țară, la Satu Mare, pentru a petrece Paștele alături de familie.

Doi români au fost implicaţi într-un accident rutier în nord-vestul Austriei, pe autostrada A8, unde autocamionul unei firme dinn Satu Mare, condus de Florin G., a lovit un TIR.

Citeste si

Șoferul a fost rănit după ce nu ar fi păstrat distanţa faţă de camionul din faţa sa, iar un alt român, Robert Balogh, în vârstă de 20 de ani, a murit în urma accidentului.

Acesta urma să vină acasă să sărbătorească Paștele împreună cu familia sa în comuna Moftin, din Satu Mare, iar acum rudele și prietenii sunt în stare de șoc și îl plâng pe rețelele de socializare.

“Adio îngerul meu. Nu există cuvinte să exprime golul şi durerea pe care le am în suflet . Ai fost fratele mai mare pe care nu l-am avut niciodată, dar ai fost luat de langă noi. Acum eşti îngerul nostru păzitor şi vei rămane mereu în sufletul şi inimă noastră.  Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat. Te iubesc şi te voi iubi mereu” a fost unul dintre mesajele de condoleanţe.

“Vei rămâne mereu în amintirea noastră şi în sufletele noastre, nu te vom uită, odihneşte-te în pace. #Robi ” a fost un alt mesaj.


Citește și: EXCLUSIV/Respectabilul George Natsis și-a schimbat stilul vestimentar. A lăsat hainele ”la patru ace” pentru ținute de adolescent cool!

Share This Post

Post Comment