“Salome” a invins cancerul! Edith Gonzalez nu isi mai vopseste parul blond si se bucura de suvitele carunte

Frumoasa actrita de origine mexicana a fost diagnosticata in 2016 cu cancer de col uterin in faza terminala. Cu toate acestea, nu s-a dat niciodata batuta si a luptat cu stil impotriva cumplitei boli. Indiferent de cat de greu i-a fost, Edith nu a lasat niciodata sa se vada asta. Ba mai mult, a continuat sa emane bucurie chiar si atunci cand a ramas fara par, in urma chimioterapiei.

Actrita in varsta de 53 de ani obisnuieste sa posteze pe retelele ei de socializare fotografii de street style cu cele mai moderne tinute, ca o adevarata fashionista, si nu a renuntat la acest obicei nici in timpul tratamentului.
In luna iunie a anului trecut, vedeta a anuntat ca s-a vindecat si si-a lasat parul sa creasca, dar a renuntat la vopsit. Se pare ca nu o vom mai vedea cu plete blonde, caci actrita se bucura acum de parul ei natural, cu blucle si suvite carunte. 
Ultima telenovela in care a jucat s-a numit “Los Bravo” si a aparut pe micile ecrane in 2014. Acum ca s-a vindecat, probabil ca isi va relua proiectele actoricesti.

Share This Post

Post Comment