Se construiește un stadion nou și la Bacău! Cea mai bună echipă a orașului joacă în Liga 3

Se construiește un stadion nou și la Bacău! Cea mai bună echipă a orașului joacă în Liga 3.

România a intrat în febra construcțiilor de stadioane, deși, paradoxal, acestea se ridică tocmai când nu mai avem echipe, când cluburi „de tradiție” au devenit cele cu 20 de ani vechime.

Citeste si

Până acum, s-au construit arene noi la București, Cluj, Ploiești, Craiova, dar se mai pregătește un val: Alexandria, Turnu Măgurele, Arad, Slatina, cele trei din București (Steaua, Rapid și Arcul de Triumf).

Se construiește un stadion nou și la Bacău. E primul nou din Moldova

Se construiește un stadion nou și în Moldova. La Bacău, chiar dacă orașul nu mai are o echipă la nivelul primelor două ligi. Cea mai „tare” echipă din orașul lui Bacovia este Aerostar, din Liga 3, care este lider în Seria I.

Aerostar Bacău s-a înființat în anul 1977 și a bifat câteva sezoane în „B” sub numele de Aripile Victoria Bacău.

Construcția de la Bacău a fost anunțată de Ionuț Lupescu, care în campania sa electorală a trecut și prin orașul moldovean. “Uite, am fost la Bacău şi am înţeles că se va face noul stadion dintr-un parteneriat public-privat. S-au făcut câteva stadioane în ţară, poate şi FC Argeş va reveni şi se va găsi şi o finanţare pentru stadion, pentru că e păcat”, a declarat Ionuţ Lupescu.


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV | Cum arată Andrei, nepotul lui Marian Cozma: ”Va ajunge mare handbalist”. Asociația Marian Cozma duce mai departe numele regretatului sportiv | FOTO

Share This Post

Post Comment