Simona Halep, sfătuită să fie mai agresivă: “Adversarele nu se vor bate singure. Trebuie să la bați tu!”

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) a fost lăudată de fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova. Câștigătoarea a 18 turnee de Mare Șlem i-a oferit și un sfat sportivei din Constanța.

“Știm deja că poate fi numărul 1 mondial, dar acum trebuie să câștige un turneu Grand Slam pentru a întări acest lucru. Ador să mă uit la meciurile ei, pentru că are o mișcare atât de bună pe teren. Îmi place jocul ei de picioare și cum își pregătește loviturile. Cred că trebuie să fie mai agresivă! Un jucător ajunge la un anumit nivel când nu ratează lovituri. Dar nu poți câștiga Grand Slam-uri doar fără să faci greșeli, trebuie să aduci și altceva pe teren. Adversarele nu se vor bate singure. Trebuie să le bați tu! Iar pentru a face asta trebuie să fie mai agresivă. Trebuie să stea mai aproape de linia de fund și să se afle la conducerea punctelor”, a declarat Navratilova la Digi Sport.

Citeste si

Halep revine pe teren la sfârșitul lui aprilie

Simona Halep se află într-o pauză prelungită, după eliminarea prematură suferită la Miami, când a fost învinsă în turul al treilea de poloneza Agnieszka Radwanska. Liderul ierarhiei mondiale va reveni pe teren cu ocazia confruntării România – Elveția din Fed Cup, care se va disputa pe 21 și 22 aprilie, la Cluj-Napoca.

Share This Post

Post Comment