Șoferul s-a luat la bătaie cu pietonul, în Tg Jiu. De la ce a pornit scandalul în trafic

Un șofer și un pieton s-au luat la bătaie în Tg Jiu, întrucât conducătorul auto a oprit târziu la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate. Combatanții și-au împărțit pumni și picioare și au fost amendați cu câte 200 de lei pentru provocarea scandalului. Nu au depus însă plângeri penale unul împotriva celuilalt.

Scandalul din trafic a avut loc în centrul orașului Tg. Jiu, în apropierea unei treceri de pietoni. Pietonul care avea prioritate i-a atras atenția șoferului, iar acesta și ceilalți pasageri din mașină au coborât. De la cuvinte și injurii nu a fost decât un pas până la bătaie, care însă a fost repede aplanată de un echipaj al Poliției Locale aflate în zonă, arată adevărul.ro.

Citeste si

Câte 200 de lei amendă

În încăierare, pietonul a lovit cu piciorul și portiera mașinii. Combatanții au fost legitimați și amendați fiecare cu câte 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice și participarea la încăierare. Șoferul nu a depus plângere pentru distrugere și nici pietonul pentru lovire.

Incident la Eurovision: Un bărbat a dat buzna pe scenă și a luat microfonul din mâna reprezentantei Marii Britanii – VIDEO

Share This Post

Post Comment