Tânără Invitată la nunta prințului Harry pentru că adunat bani pentru copiii din România

O tânără irlandeză a fost invitată la nunta prințului Harry pentru că adunat bani pentru copiii din România. Daniella Timperley, din Randalstown, este unul dintre cei 600 de invitați la nunta anului, scrie Daily Mail.

Eleva de 18 ani din Irlanda de Nord este prima persoană din afara apropiaților mirilor și familiei regale care a anunțat că a primit o invitație la nunta regală din 19 mai. Ea a fost aleasă printre invitații la nuntă datorită muncii caritabile pe care o face.

Citeste si

Invitația la nunta regală a venit în aceeași săptămână în care Daniella a fost numită Top Youth Volunteer (n.r. Tânărul voluntar al anului”.

Vestea privind invitația primită la nuntă a fost dată pe contul de Twitter al școlii la care studiază adolescenta. “Ce săptămână a fost pentru Daniella! Nu numai că a fost numită Top Youth Volunteer 2018, ea a primit, de asemenea, o invitație la nunta regală a prințului Harry & Meghan Markle, ca urmare a muncii sale caritabile”, a fost mesajul publicat pe pagina școlii St Louis Grammar School.

Daniella împărtășește pasiunea lui Meghan pentru drepturile femeilor și a fost implicată în ajutorarea femeilor ABCLN de la o vârstă fragedă și chiar a reprezentat fundația la mai multe evenimente internaționale.

De asemenea, adolescenta și-a dedicat timpul liber muncii în casele de îngrijire a persoanelor vârstnice și a adunat fonduri pentru copiii orfani din România.

Daniella se va alătura celor 599 de oaspeți invitați la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle la Capela St George, după care va participa la recepția organizată de regină la St George’s Hall.

Invitația prevede un cod vestimentar strict, așa că Daniella, ca toate femeile participante, va trebui să poarte rochie de zi și pălărie.

Invitațiile, postate săptămâna trecută pe contul de Twitter a palatului Kensington, au fost produse de compania Barnard & Westwood, care deține un mandat regal pentru tipărirea și legarea cărților pentru Regină din 1985.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai într-o ceremonie religioasă oficială de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, la Capela St George, la castelul Windsor.

După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă invitaților, la congregația de la Sala St George. În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie.

Prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca și membrii publicului să simtă că iau parte la cel mai important eveniment din viața lor, astfel că au invitat 2.640 de britanici la nunta lor. Grupul va putea urmări sosirea mirilor şi a invitaţilor acestora la Capela St George de pe domeniul Castelului Windsor, precum şi plecarea mirilor într-o trăsură.


Citește și: #salvatipipera | Asociația “Metrou Ușor”: Liniile RATB preorășenești până în Voluntari ar degreva stația de metrou Pipera


Share This Post

Post Comment