Taximetriști din Timișoara, bătuți după un accident rutier. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

Doi taximetriști din Timișoara au fost bătuți de o gașcă de tineri în urma unui accident rutier. Colegii lor s-au mobilizat, la fel și jandarmii, și agresorii au fost reținuți. Unul din taximetriști a fost lovit destul de serios, cu o bâtă în moalele capului.

Conflictul a început în cartierul Ronat, în zona Calea Bogdăneștilor, după ce un șofer de taxi a fost acroșat de mașina unor tineri care apoi au fugit. Șoferul cu mașina lovită a dat prin stație datele autoturismului și semnalmentele tinerilor, iar colegii taximetristului au pornit în căutarea acesteia, relateaza opiniatimisoare.ro.

Citeste si

CITEȘTE ȘI: Poliția locală îi vânează pe taximetriștii care refuză curse. Amenzile sunt mari și șoferii își pot pierde atestatul

Doi șoferi de taxi au descoperit-o pe Calea Bogdăneștilor, aproape de capătul liniei 5. La scurt timp, dintr-un bloc din vecinătate, câțiva tineri au tăbărât asupra lor. Un agresor l-a lovit în cap cu un par pe unul din taximetriști, apoi a lovit mașina celuilalt. Șoferul rănit a căzut la pământ, plin de sânge, iar indivizii turbulenți au fost prinși de colegii taximetriștilor și de jandarmi.

EXCLUSIV / Socrii ucigașului de la Brașov îi cer 2 milioane de euro daune morale. Florin Buliga își devalizase firma cu 400.000 de lei

Share This Post

Post Comment