Trei indivizi, arestați preventiv după ce s-au bătut cu patrula Poliției. Scandalul a avut loc la un club din Mamaia |VIDEO

Trei indivizi au fost arestați preventiv după ce au lovit un polițist și un jandarm care interveniseră în urma unui scandal dintr-un club din Mamaia. Scandalagii i-au amenințat și lovit pe oamenii legii dar au fost imobilizați și duși la secție. Judecătorii au decis arestarea lor preventivă, timp de 30 de zile, pentru ultraj.

Scandalul a pornit într-un club din Mamaia, sâmbătă dimineață, iar evenimentul a fost anunțat la serviciul de urgență 112. Un polițist și un jandarm au ajuns imediat în zonă și au cerut unui grup de persoane aflate în fața clubului să se legitimeze.

Citeste si

Indivizii au refuzat și au început să-i înjure și să-i lovească, dar au fost imobilizați. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că agresorii sunt trei bărbați, doi în vârstă de 30 de ani, respectiv unul de 31 de ani, toți din Constanța, arată replicaonline.ro. Aceștia au fost duși la Poliție și reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar duminică, instanța a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

EXCLUSIV / Socrii ucigașului de la Brașov îi cer 2 milioane de euro daune morale. Florin Buliga își devalizase firma cu 400.000 de lei

Share This Post

Post Comment