Trucul siluetei Andreei Berecleanu. Face cură de două ori pe an

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu are o metodă sigură la care apelează atunci când vrea să mai da jos câteva kilograme și pentru a se simți cât mai bine.

Andreea Berecleanu, care este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan, este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase preezențe de pe micile ecrane din țara noastră.

Citeste si

Andreea Berecleanu, care a fost cu 35 de kilograme mai grasă pe vremea când era însărcinată, este admirată pentru felul în care arată. Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru un post de televiziune, că are trucul ei atunci când vine vorba de slăbit. De două ori pe an, Andreea Berecleanu face o cură de detoxifiere.

“Am slăbit 4-5 kilograme, asta este nimica toată. Fac de două ori pe an cură de detoxifiere. Nu am timp să merg la centre. Fac detox-ul pur şi simplu, de două ori pe an. O cură de cinci sau zece zile cu juice-uri naturale sau supe”, explica Andreea Berecleanu.


Citește și: INTERVIU/Andrian Candu, președintele Parlamentului din Republica Moldova: ,,Vrem să știm clar ce avem de făcut pentru a ajunge membri UE”/VIDEO


Share This Post

Post Comment