Turmă de mistreți pe străzile din Brașov. Jandarmii au alungat animalele sălbatice / VIDEO

O turmă de mistreți și-a făcut apariția pe străzile din Brașov în noaptea de luni spre marți, în căutare de hrană. Aproape 10 porci sălbatici au fost filmați în timp ce mișunau prin cartierul Răcădău. O patrulă a jandarmilor a alungat animalele în pădure.

Jandarmii brașoveni au intervenit pentru a alunga mai mulți porci mistreți care ajunseseră pe străzile din Brașov, notează Agerpres.ro.

Citeste si

„În urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112 prin care a fost anunţată prezenţa unei turme de mistreţi în zona străzilor Dobrogeanu Gherea şi Molidului din municipiul Braşov, jandarmii braşoveni au fost nevoiţi să intervină pentru ‘restabilirea’ climatului de normalitate în ceea ce priveşte ordinea publică”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Braşov.

Cei aproape 10 mistreţi au fost goniţi în pădure.

„Informăm pe această cale cetăţenii şi nu numai, chiar şi turiştii aflaţi în tranzit că este de dorit să se evite confruntarea directă cu astfel de animale şi cu atât mai mult să se evite hrănirea tuturor animalelor sălbatice”, avertizează jandarmii.

Oamenii care locuiesc în acest cartier din Brașov spun că văd tot mai des urși în această zonă, iar acum trebuie să se obișnuiască și cu prezența mistreților. În noiembrie 2017, o ursoaică cu trei pui a apărut în apropierea unei supermarket, în căutare de hrană.


Citește și ANCHETĂ / Controversatul afacerist Ariganello Pasqualino avea legături cu gruparea mafiotă ’ndrangheta. Se ascundea în “lumea bună” din Alba Iulia


Share This Post

Post Comment