Un bărbat a furat bani și un câine dintr-un apartament din București

Un bărbat în vârstă de 43 de ani este acuzat că a intrat într-un apartament din Bucureşti, de unde a furat bani şi un câine de rasă, după ce i-a ameninţat pe locatari cu un cuţit. Suspectul, care ar fi un interlop cunoscut în Timişoara, a fost arestat în judeţul Dolj.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, cercetările în acest caz au fost declanşate pe 10 aprilie, când, în jurul orei 4.30, poliţiştii Secţiei 14 care au fost sesizaţi de un bărbat că, în timp ce se afla la domiciliul său din Sectorul 4, un individ necunoscut a pătruns în apartament şi, sub ameninţarea cuţitului, l-a deposedat pe el şi pe prietena sa, de o sumă de bani şi de un câine de rasă.

Citeste si

Bărbatul a fost identificat, iar în 13 aprilie, în jurul orei 21:00, a fost prins în trafic, pe raza judeţului Dolj, fiind adus în Capitală pentru audieri.

“Cercetările sunt continuate de către subunitatea de poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de arest preventiv”, precizează poliţia.

Potrivit presei locale, suspectul este Travis Pleşan, zis şi “Rumburak”, cunoscut pentru “preocupări de natură infracţională (atât în ţară, cât şi în străinătate )”, după cum mai precizează Poliţia Capitalei.


Citește și: EXCLUSIV/Sergiu Nicolaescu se lăuda că e tare la box, dar era praf! Fostul cascador Vasile Popa l-a dat de gol


Share This Post

Post Comment