Un copil de doi ani din Prahova a fost violat de o rudă

Un băiat în vârstă de doar doi ani a fost victima unui viol care s-a petrecut vineri dimineaţa în localitatea Plaiul Câmpinii din comuna Şotrile. Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova au intervenit pentru preluarea micuţului.

Medicii de la Ambulanţa Prahova au fost solicitaţi să intervină, vineri, pentru a acorda primul ajutor şi pentru a prelua un copil în vârstă de doi ani, din localitatea Şotrile. Prima suspiciune în privinţa copilului este că a fost victima unui viol. Familia băieţelului a fost cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Citeste si

Conform medicilor, copilul este agitat, a vomitat ş este prea mic ca să poate spune ce i s-a întâmplat. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă au spus că există suspiciune conform căreia copilul a fost victima unui abuz sexual, însă acest lucru poate fi confirmat numai de către medicii legişti. Copilul este transportat la spital, la Ploieşti.

Principalul suspect în acest caz este o rudă a mamei. De astfel, tânărul în vârstă de 23 de ani a fost reținut de poliție, după ce tatăl băiatului le-a spus ofițerilor care au intervenit că acesta ar fi comis fapta groaznică. Potrivit surselor judiciare, băiatul provine dintr-o familie dezorganizată, părinții fiind despărțiți.


Citește și: ANCHETĂ/ Un polițist din Vaslui amenință o șoferiță într-un mesaj privat pe Facebook: ”O să fii condamnată cu închisoare!” – FOTO


Share This Post

Post Comment