Un cunoscut artist a fost acuzat de pedofilie. “Are fete de 14 ani pe care le numeşte animalele lui de companie”

R. Kelly este târât într-un scandal sexual, iar totul este difuzat de BBC3, televiziune care a filmat un documentar despe viața scandaloasă a cântărețului. Materialul se numește “R Kelly: Sex, Girls and Videotapes” (R. Kelly: sex, femei și casete video) și conține declarațiile lui Kitti Jones, o fostă iubită a artistului în vârstă de 51 de ani.
Tânăra în vârstă de 34 de ani declară că R.Kelly are grijă de mai multe adolescente, despre care spune că sunt animalele lui de companie. Deși au vârste fragede, acestea sunt obligate să întrețină raporturi sexuale: “Mi-a făcut cunoștință cu una dintre aceste fete și mi-a spus că a antrenat-o de la vârstă de 14 ani Exact acestea au fost cuvintele lui”. Conform declarațiilor făcute de Kitti, tânăra a fost forțată de R.Kelly să se târască pe podea și să îi facă ei sex oral în timp ce spunea “Acesta este animalul meu. Eu am dresat-o! O să te învețe cum să te porți cu mine”. Kitti a mai spus că trebuia să se îmbrace cât mai banal în public, astfel încât să nu atragă atenția altor bărbați, iar dacă nu îl ascultă, era plesnită.
În documentar mai apar trei apropiați ai artistului, iar aceștia au confirmat faptul că R.Kelly s-a căsătorit în 1994 cu Aaliyah, care la vremea respectivă avea 15 ani, iar el 27. Căsătoria lor a fost ținută secretă, părinții ei au spus că nu și-au dat acordul, iar artista a mărturisit în cele din urmă că a mințit în legătură cu vârstă ei. Din păcate, Aaliyah a murit în 2001, atunci când avea doar 22 de ani, într-un accident aviatic.

Acesta nu este singurul scandal sexual în care R. Kelly este implicat. În 2008, artistul a fost acuzat că a filmat şi fotografiat întâlniri sexuale cu o fată în vârstă de 14 ani, dar a fost găsit nevinovat.

Share This Post

Post Comment