Un fost profesor de matematică pipăia fetele pe sâni la meditaţii! Bărbatul de 73 de ani a fost reţinut de poliţişti

Un fost profesor de matematică pipăia fetele pe sâni la meditaţii! Faptele bărbatului de 73 de ani din localitatea ilfoveană Popeşti+Leordeni au ieşit la iveală după ce mama fetei agresate a întrebat, pe un site de socializare, dacă au mai fost astfel de incidente cu bătrânul. Poliţiştii au intrat pe fie şi, în scurt timp, l-au reţinut pe pedofil.

Ieşit la pensie de ceva ani după ce a învăţat mii de copii să desluşească secretele matematicii, marin Filionescu, acum în vârstă de 73 de ani, dădea meditaţii tinerilor care se aflau în pragul examenelor.

Citeste si

Fata a mers la meditaţii la fostul profesor

Aşa a ajuns la el şi o copilă de 14 ani din localitate care urma să treacă prin probele de foc de la finele clasei a VIII-a. La începutul lunii, mai precis pe 5 mai, fata a mers la fostul profesor pentru meditaţiile la matematică. Numai că, printre cifre şi probleme, ceva ce numai o minte bolnăvicioasă poate face s-a întâmplat.

Bărbatul a sărutat-o pe gât şi a pipăit-o pe sâni

La un moment dat, în timpul orei, Marin Filionescu s-a apropiat de cea care-i putea fi nepoată şi a început să o sărute pe gât. Mai mult, profesorul a pipăit-o pe sâni şi chiar i-a propus copilei să-i trimită o fotografie dezbrăcată. Dar nu una în care să i se vadă chipul! Şi scenele nu s-au oprit aici. Pentru a-i căpăta încrederea, bătrânul i-a arătat poze cu fete dezbrăcate. Aşa şi-ar fi dorit şi el să o vadă pe fată.

Mama copilei a cerut ajutorul pe o reţea de socializare

Un fost profesor de matematică pipăia fetele pe sâni la meditaţii! Faptele bărbatului de 73 de ani din localitatea ilfoveană Popeşti+Leordeni au ieşit la iveală după ce mama fetei agresate a întrebat, pe un site de socializare, dacă au mai fost astfel de incidente cu bătrânul.

Bulversată de cele întâmplate, eleva a mers repede acasă şi a povestit totul părinţilor. Chiar în acea seară, mama fetei a postat un mesaj pe un grup de socializare chiar din popeşti-Leordeni în care cerea ajutorul şi părerea femeilor din localitate. În scurt timp de la publicare au aflat şi poliţiştii din Ilfov de toată povestea şi au luat legătura cu familia pentru a afla exact ce s-a întâmplat.

Agresorul sexual a fost reţinut

Oamenii legii au făcut percheziţii în casa fostului profesor de matematică, de unde au ridicat telefoane şi un laptop. Suspectul nu a recunoscut până acum nimic. Marin Filionescu a fost reţinut şi este cercetat pentru agresiune sexuală, urmând a fi dus în faţa judecătorilor care vor decide dacă va fi arestat sau nu.

Share This Post

Post Comment