Un milionar nu i-a lăsat nimic din averea de 1,5 milioane de euro partenerei sale. Motivul este șocant

Bărbatul cu o avere estimată la 1,5 milioane de euro a lăsat un testament în care se regăsea faptul că partenera sa de viață nu va primi nimic. 

Joan Thompson, în vârstă de 79 de ani, a trăit cu propietarul de terenuri Wynford Hodge timp de 42 de ani înainte ca acesta să moară la vârsta de 94 de ani, în anul 2017, potrivit dailymail.co.uk.

Citeste si

Familia bărbatului a fost în stare de șoc la auzul testamentului lăsat: nici femeia cu care a stat jumătate de viață și nici copiii ei nu erau trecuți ca moștenitori ai averii.

Bărbatul care deținea Parsonage Farm și Caravan Park, împreună cu terenuri și alte proprietăți, a trecut averea de 1,5 milioane de euro pe numele a doi chiriași ai săi. Wynford spunea despre ei că “au fost buni cu el în ultimii ani”.

Într-o scrisoare atașată testamentului, Wynford a descris-o Joan ca fiind “confortabilă financiar” și a precizat că ea are propriile finanțe, neavând nevoie de banii lui.

Un judecător a declarat însă că Wynford a făcut o greșeală și Joan avea economii în voloare de 2500 de lire sterline.

Femeia a ajuns să trăiască într-un azil și voia să se întoarcă pe fosta propietate, acolo unde erau prietenii de-o viață.

Într-o decizie extrem de rară, judecătorul a decis că Wynford nu și-a îndeplnit responsabilitățile față de partenera sa.

Așa că a rescris testamentul lăsat de milionar și i-a acordat lui Joan o casă în valoare de 225.000 de dolari în Caravan Park. De asemenea, femeia a primit aproape 190,000 de lire sterline pentru a-și renova casa și pentru a avea un sprijin financiar rezonabil.


EXCLUSIV/Sergiu Nicolaescu se lăuda că e tare la box, dar era praf! Fostul cascador Vasile Popa l-a dat de gol


Share This Post

Post Comment