Un polițist a fost dat în consemn la frontieră, după ce fugit când trebuia să fie audiat. E acuzat că a bătut un bărbat în secție

Un poliţist din Dolj a fost dat în consemn la frontieră, după ce a fugit de la Parchet, unde urma să fie audiat. Poliţistul este inculpat într-un dosar în care este acuzat, alături de alţi colegi de-ai săi că ar fi bătut un bărbat în sediul Poliţiei.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au anunţat că agentul Dorin Petcu, din cadrul IPJ Dolj, a fost chemat, vineri, pentru a fi audiat de procurorul de caz, într-un dosar în care este cercetat pentru purtare abuzivă, şantaj, instigare la lipsire de libertate şi instigare la fals intelectual.

Citeste si

Poliţistul a mers la Parchet pentru a fi audiat, însă ajuns acolo a spus că nu vorbeşte decât în prezenţa avocatului său. El a afirmat apoi că va merge la maşină pentru a-şi lua telefonul, însă s-a urcat la volan şi a plecat. ”Agentul la care faceţi referire nu a fost găsit”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Procurorii au emis mandat de aducere pe numele poliţistului și au făcut demersurile necesare pentru a fi dat în consemn la frontieră, urmând să ceară Tribunalului Dolj arestarea în lipsă a acestuia.

Poliţistul dat în consemn şi colegii săi ar fi luat pe sus un bărbat, în noaptea de 27 spre 28 iulie şi l-ar fi dus la sediul IPJ Dolj, unde l-ar fi bătut şi ameninţat să nu depună plângere.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Flavia își pune aparat dentar. A suferit deja patru intervenții chirugicale


Share This Post

Post Comment