VIDEO EXCLUSIV/Cel mai trist Valentine’s Day. Viorel Lis, un Cupidon abandonat în ploaie!

Hotărât să  aducă un pic de bucurie tinerilor de Valentine’s Day, din postura de ofițer de stare civilă care să unească destine pentru 24 de ore, intentia lui Viorel Lis a fost un fiasco din cauza ploii.

Aversele care au căzut din abundență l-au făcut pe ofițerul de stare civilă al Zilei Îndrăgostiților să se mute din stradă în magazinul de cadouri pe care îl promovează pe post de Cupidon. La fel și cântărețul ambulant, cunoscut de emisiunea ”Românii au talent” Gigel Frone. Acesta i-a mai alinat supărarea, cântându-i fostului edil și soției sale, Oana, ”la ureche”, întreaga zi ploioasă de ieri, cântece de dragoste.

Citeste si

Cel mai trist Valentine’s Day pentru Viorel Lis. Ploaia i-a alungat mirii!

Elegant îmbrăcat, cu eșarfa tricoloră pe el și așezat la un birou administrativ din spatele căruia a așteptat să oficieze ceremonii de căsătorie, fostul primar al Capitalei din perioada 1997-2000 nu a avut parte decât de câteva cupluri ce au intrat în căutare de cadouri și care decis să încerce sentimentul dat de viața de om căsătorit, fie chiar și pentru 24 de ore, conform certificatelor eliberate.

A fost totuși un Valentine’s Day cu multă atmosferă pentru Viorel și Oana Lis, care au petrecut întreaga zi printre zeci de cutii cu dulciuri, baloane, inimioare de Sf Valentin și buchete florale. Și, pe deasupra, pe muzica lui Gigel Frone!

CITESTE SI EXCLUSIV/Nostalgiile și regretele ultimului lăutar de modă veche, Nicu Gigantu’: ”Nu mai avem pe cine să învățăm. Apune muzica lăutărească”

Share This Post

Post Comment