VIDEO| O tornadă a făcut ravagii în sudul Italiei. Cel puțin 15 persoane au fost rănite

O tornadă a făcut ravagii în sudul Italiei, în provincia Caserta, lăsând 15 persoane rănite și numeroase pagube materiale în urmă. Mai multe mașini au fost ridicate pur și simplu în aer și copacii au fost smulși din rădăcini, scrie presa italiană.

Citeste si

Imaginile apărute în mediul online arată cu tornada s-a format pe mare și s-a îndreptat apoi spre uscat unde a făcut ravagii în localitățile prin care a trecut.

Cel puțin 15 persoane au fost rănite, potrivit serviciului de monitorizare Severe Weather Europe.

Între timp, presa italiană scrie că un vârtej de vânt, care arată foarte mult ca o tornadă de putere F2 (pe o scară de 5) a provocat daune și a dus la întreruperea curentului electric pe autostrada A1 a orașului, unde un camion a fost răsturnat.

Daune materiale au fost înregistrate în mai multe orașe din Caserta, printre care San Nicola la Strada, Recale, Marcianise, Maddaloni, San Tammaro, San Marco Evangelista și Macerata Campania. Cele mai grave daune au fost înregistrate până în prezent în Viale Carlo III, unde un semn Burger King a căzut peste mașini și mai multe balcoane s-au prăbușit.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


Share This Post

Post Comment