VIDEO| Will Smith a ieșit la întâlnire cu robotul Sophia. Cum a decurs discuția dintre cei doi

Celebrul actor Will Simth a ieșit la întâlnire cu robotul Sophia într-o locație romantică din Insulele Cayman. Faimos pentru rolul său din I, Robot, Will Smith a încercat să o sărute la un moment dat pe Sophia, dar reacția acesteia a fost una neașteptată.

Will Smith a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie surprinsă în momentul în care încerca să o sărute pe Sophia alături de mesajul: ”Tocmai am cunoscut-o pe Sophia robotul. Nu m-a plăcut… Cred că bazându-se pe experiența mea cu roboții”.

Citeste si

În timpul discuției, Will Smith a încercat să o impresioneze pe Sophia spunându-i glume sau lăudându-se cu albumele lui muzicale, dar robotul nu a înțeles acest lucru, iar răspunsurile ei au fost foarte scurte și la obiect.

Întreaga discuție dintre cei doi a fost filmată și postată pe contul de Youtube a actorului ajungând la aproape 3 milioane de vizualizări în două zile.

Robotul Sophia vine la Bucureşti în luna mai, pe data de 11. Acesta este primul robot din lume care a primit cetăţenia unui stat.

Robotul Sophia a fost creat în Hong Kong de compania Hanson Robotics în contextul în care Bill Gates, Stephen Hawking sau Elon Musk şi-au exprimat public temerile că roboţii înzestraţi cu inteligenţă artificială ar putea aduce sfârşitul civilizaţiei umane.

Sophia, care este un robot cu „echipat” cu inteligenţă artificială și funcţii extrem de complexe, spune că își dorește o familie.


Citește și: #salvatipipera | Asociația “Metrou Ușor”: Liniile RATB preorășenești până în Voluntari ar degreva stația de metrou Pipera

Share This Post

Post Comment