Virgil Ianțu face dezvăluiri despre fiica sa. “La noi în casă e o atmosferă…”

Prezentatorul TV Virgil Ianțu are o fetiță de care este foarte mândru. Acesta a oferit amănunte despre relația dintre el și fata sa.

Virgil Ianțu are o relație cu Roxana de 15 ani și, deși a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce s-a născut fiica lor, Jasmina, cei doi încă nu  au ajuns în faţa ofiţerului  Stării Civile.

Citeste si

Despre fiica sa, Jasmina, Virgil Ianțu a oferit detalii într-un interviu pentru Formula As. El a explicat cum este atmosfera în sânul familie și ce îl impresionează cel mai mult la moștenitoarea sa.

“Am observat, de-a lungul timpului, ce temeri a avut Jasmina, cu ce probleme s-a con­fruntat, mă gândesc la ce va urma în con­ti­nua­re… Sunt un părinte ca oricare altul şi a trebuit să găsesc soluţii ca s-o sprijin şi să-i dau încre­dere în ea în­săşi. Încrederea în puterile tale e atât de importantă! Mereu îi spun: “Ce ştii, fă bine. Nu te mai gândi la ce nu ştii. Asta nu te ajută cu ni­mic. Ce nu ştii re­parăm după aceea.” În plus, la noi în casă nu există presiunea notelor. Rezulta­tele fetiţei mele sunt foarte bune probabil şi din acest motiv. Nu mă in­te­resează să aibă nu­mai note mari, mă in­te­resează să ştie bine ceea ce ştie şi să mear­gă la şcoală cu încre­dere în ea însăşi”, a afirmat Virgil Ianțu.

“Jasmina e foarte matură în gândire şi foarte sinceră. La noi în casă e o atmosferă foarte relaxată, suntem prieteni unii cu ceilalţi, Jasmina are încre­dere în mama şi în tata, ca atare, discutăm împreună despre absolut orice. Pe de altă parte, a rămas copil. Ceea ce mă bucură enorm! Aici cred că seamănă mult cu mine, că și eu am rămas tot copil! E mare lucru – zic eu – să-ţi iei munca în serios, dar pe tine să nu te iei prea în serios, că-ţi pierzi tot hazul”, a adăugat prezentatorul de televiziune.


Citește și: INTERVIU/Andrian Candu, președintele Parlamentului din Republica Moldova: ,,Vrem să știm clar ce avem de făcut pentru a ajunge membri UE”/VIDEO


Share This Post

Post Comment